Coaching & Training

Ik zie coachen als een vak waarin de nadruk ligt op ondersteunen. Ondersteunen bij de vragen waar jij mee zit. En dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een vraag op het gebied van werk of studiekeuze, het vergroten van zelfvertrouwen of het beter leren stellen van grenzen. Ook leren omgaan met stress,  jezelf beter leren kennen, ontdekken wat je kwaliteiten zijn en hoe je die wilt benutten, zijn vragen die veel voor komen. 

Vaak is je vraag nog niet helemaal helder. Je weet alleen wel dat je niet lekker in je vel zit. We beginnen daarom met het verkennen van jouw situatie. Je gaat op zoek naar wie je bent, wat je doet en wat je wilt bereiken. Reflecteren, bewustwording en eigen regie zijn daarbij belangrijk. Zo krijg je zicht op wie je bent, wat je drijfveren, normen en waarden zijn en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. 

Altijd op een manier die bij jou past! 


Naast een persoonlijk coachtraject geef ik ook (online) workshops en trainingen. Dat kan zowel in een persoonlijk traject als in groepsverband. Kijk op de betreffende pagina voor meer informatie of neem contact met me op!

Coach-Support helpt je om vol vertrouwen in jezelf, 

veerkrachtig en ontspannen in het leven te staan!

Coach-Support
Maaike van Rooijen
van Sminiaweg 11b
Haskerdijken
06 53638942
info@coach-support.nl

KvK 73977926

 

Coach-Support is aangesloten bij de NOBCO, beroepsorganisatie voor professionele coaches