Balans Training

Oók in organisaties

Goed zorgen voor jezelf om in balans te komen en te blijven. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat? De Balans&Act training van Coach-Support helpt je hierbij.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) vormt de basis van deze training. Dit is een relatief nieuwe vorm van therapie/coaching. Uitgangspunt binnen ACT is dat het leven niet alleen maar leuk is. Iedereen komt hobbels en tegenslagen tegen. De manier hoe je hier mee omgaat maakt veel verschil.

In de training leer je handiger om gaan met gedachten, gevoelens en omstandigheden terwijl je op weg gaat om jouw doelen en dromen te verwezenlijken. Je (her) ontdekt de waarden van jouw leven en leert hoe je daar je dagelijkse activiteiten meer op kunt richten.

Daarnaast is praktische mindfulness een onderdeel van ACT. Deze combinatie geeft je focus, maakt je veerkrachtig en zorgt ervoor dat je beter in balans komt en blijft. Je krijgt duidelijke informatie en vele handige oefeningen mee naar huis die je meteen kunt gebruiken in je dagelijkse leven. De trainingen zijn heel geschikt als jij je leven wilt inrichten met zaken die écht belangrijk voor je zijn.

Stap uit je hoofd en in je leven! 

295,- pp

 

- Je leert handiger omgaan met gedachten, gevoelens en omstandigheden
- Zes wekelijkse avonden, kleine groepen (max. acht)
- Een hapje en een drankje voor extra gezelligheid
- Je ontvangt een compleet werkboek
- Locatie: Heerenveen
- Planning: app/mail/bel me voor alle data!
- Bonus: je ontvangt het boek “Uit liefde voor jezelf” geschreven door Gijs Jansen

Let op: voor organisaties maak ik graag een offerte op maat