Coaching

Ik zie coachen als een vak waarin de nadruk ligt op het ondersteunen van de coachee in de door haar vastgestelde coachvraag. Zo'n coachvraag kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een vraag op het gebied van werk of studiekeuze, zelfvertrouwen vergroten of grenzen leren stellen. Ook leren omgaan met stress,  jezelf beter leren kennen, ontdekken wat je kwaliteiten zijn en hoe je die wilt benutten, zijn vragen die veel voor komen. 

Na het vaststellen van je coachvraag ga je aan de slag. Je gaat op zoek naar wie je bent, wat je doet en wat je wilt bereiken. Reflecteren, bewustwording en eigen regie zijn daarbij belangrijk. Zo krijg je zicht op wie je bent, wat je drijfveren, normen en waarden zijn en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. 

Op een manier die bij jou past! 


Naast een persoonlijk coachtraject geef ik ook (online) workshops en trainingen van de bekende Big Five For Lifemethode. Dat kan zowel in een persoonlijk traject als in groepsverband. Kijk op de betreffende pagina voor meer informatie of neem contact met me op!

Ik combineer coaching en training  graag met beleven en genieten. Dat zie je terug in het aanbod van mijn diensten en in de plek waar ik coach. Vanuit ontspanning is het makkelijker om bij de kern te komen. Bovendien is coaching dan meteen echt tijd en aandacht voor je zelf!

Dat is wat Coach-Support anders maakt!