Coaching bij Stress

 

Stress of overspanning/burn-out is een signaal van je lichaam en geest dat je uit je comfortzone bent. Dat er geen evenwicht is tussen je taaklast en wat je kunt dragen. Dat iets in je leven niet goed past bij wie je bent of wat je belangrijk vindt. Het is een teken dat er iets moet veranderen om de balans te herstellen. 

Als coach help ik jou op weg. Ik ondersteun je om op een effectieve manier om te gaan met situaties en gevoelens. Altijd op een persoonlijke manier en met een op maat gemaakt traject. Ik help je om inzicht te krijgen, en om hele concrete stappen te zetten die jou echt verder helpen! 

Het is altijd een op maat gemaakt traject, afgestemd op

 jouw situatie.

 

Mensen herstellen niet vanzelf door rust bij teveel stress of overspanning en burn-out. Herstellen is hard werken. Het vraagt moed om bestaande en vertrouwde reactiepatronen kritisch te bekijken en open te staan voor alternatieven. Het kost tijd om nieuwe vaardigheden te verwerven en toe te kunnen passen. 
 
Coaching zal een bijdrage leveren aan een gezonde balans en herstel van vitaliteit en (werk) plezier. Het zal je helpen veerkracht te ontwikkelen om in de toekomst met stress om te kunnen gaan. Je krijgt waardevolle lessen aangereikt en krijgt inzichten waar je de rest van je leven en loopbaan veel plezier van zult hebben. 
 
Je ontvangt bij dit traject het werkboek van Annita Rogier. Je kunt dit gebruiken voor het maken van oefeningen en als naslagwerk. In de sessies gebruiken we aanvullend verschillende methodieken, afhankelijk van het verloop van het traject. 

Ik combineer coaching en training  graag met beleven en genieten. Het liefst buiten in de natuur. Al wandelend kom je letterlijk in beweging en dat geeft ruimte en ontspant. Vanuit die ontspanning is het makkelijker om bij de kern te komen en het vermindert de spanning in je lijf. Bovendien is coaching dan meteen écht tijd en aandacht voor jezelf.

Afspreken in mijn praktijk kan natuurlijk ook. Coach-Support is makkelijk en snel te bereiken vanwege de centrale ligging in de driehoek Heerenveen, Leeuwarden en Drachten. Als je liever op een andere plaats afspreekt kan dat ook, ik kom graag naar je toe.

Het is mijn overtuiging dat het belangrijk is om een coach te kiezen die goed bij je past. Hoe meer jij je op je gemak voelt, hoe meer resultaat je zult zien. Daarom is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend

Pas als we allebei hebben ondervonden dat het past, gaan we met elkaar verder.

Opbouw en investering

Het coachtraject bij stress bestaat uit:

- Een gratis coachgesprek van maximaal 1 uur, mét verrassing.
-  Acht coachgesprekken van 1-1,5 uur elke 2 tot 3 weken
- Twee extra gesprekken als bonus, voor opvolging na het traject
- Werkboek "Van uitgeblust naar energiek", van Annita Rogier
- Map voor extra oefeningen
- Meerdere stressmetingen
- Drijfverentest

Kosten: 825 euro ex. Btw (998 euro incl. Btw)

Bel/mail of app me gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak!