Persoonlijke Coaching

Ben jij ook zo druk met alle rollen die je hebt in je werk, sociale leven en je gezin? Dan herken je vast het gevoel dat de dagen en weken voorbij vliegen! Voordat je het weet ben je te druk bezig om je nog te realiseren wat je écht wilt. Je hebt geen tijd meer om te doen waar je écht mee bezig wilt zijn. Als dat langere tijd duurt kan dat spanningsklachten en stress teweeg brengen. 

Tijd om te ontdekken hoe jij je leven echt wilt leven! 


Een persoonlijk coachtraject kan je daarbij helpen. Het bestaat meestal uit 8 gesprekken, waarbij ik verschillende methodieken in zet om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Coaching is een actief proces met het oog op de toekomst. De gesprekken zijn er op gericht om jouw doelen met betrekking tot je coachvraag te bereiken. 

 Het is altijd een op maat gemaakt traject, afgestemd op jouw situatie.

 Ik combineer coaching en training  graag met beleven en genieten. Het liefst buiten in de natuur. Al wandelend kom je letterlijk in beweging en dat geeft ruimte en ontspant. Vanuit die ontspanning is het makkelijker om bij de kern te komen. Bovendien is coaching dan meteen écht tijd en aandacht voor jezelf.

Afspreken in mijn praktijk kan natuurlijk ook. Coach-Support is makkelijk en snel te bereiken vanwege de centrale ligging in de driehoek Heerenveen, Leeuwarden en Drachten. Als je liever op een andere plaats afspreekt kan dat ook, ik kom graag naar je toe.

Het is mijn overtuiging dat het belangrijk is om een coach te kiezen die goed bij je past. Hoe meer jij je op je gemak voelt, hoe meer resultaat je zult zien. Daarom is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend

Pas als we allebei hebben ondervonden dat het past, gaan we met elkaar verder.

Opbouw en investering

Een persoonlijk coachtraject bestaat uit:

- Een gratis coachafspraak van maximaal 1 uur, mét verrassing!
- Acht coachgesprekken van 1-1,5 uur elke 2 tot 3 weken
- Een persoonlijk plan met doelen en acties
- Een werkboek voor oefeningen
- Een drijfverentest

Kosten: 659 euro ex. Btw (797 euro incl. Btw)

Bel/mail of app me gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak!