Persoonlijke Coaching

Ben jij ook zo druk met alle rollen die je hebt in je werk, sociale leven en je gezin? Dan herken je vast het gevoel dat de dagen en weken voorbij vliegen! Ergens in het midden van je leven ontstaat vaak het besef: wat wil IK eigenlijk? Waar wil ik MIJN tijd aan besteden?

Ik ondersteun je graag om te ontdekken hoe jij de tweede helft van je leven wilt leven! 


Een persoonlijk coachtraject bestaat uit 4 tot 8 gesprekken, waarbij ik verschillende methodieken kan inzetten om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.
 Coaching is een actief proces met het oog op de toekomst. De gesprekken zijn er op gericht om jouw doelen met betrekking tot je coachvraag te bereiken. 

 Het is altijd een op maat gemaakt traject, afgestemd op jouw situatie.

De gesprekken vinden plaats in mijn coachpraktijk, centraal gelegen in hartje Friesland. Als coach in Heerenveen ben ik goed bereikbaar vanaf de A32 en liggen de bossen van Oranjewoud om de hoek.  Afhankelijk van het traject kan het fijn zijn om een sessie buiten te laten plaats vinden, wandelend of op de fiets.
Als je liever op een andere plaats afspreekt kan dat ook, ik kom graag naar je toe.

Het is mijn overtuiging dat het belangrijk is om een coach te kiezen die goed bij je past. Hoe meer jij je op je gemak voelt, hoe meer resultaat je zult zien. Daarom is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend

Pas als we allebei hebben ondervonden dat het past, gaan we met elkaar verder.
Bel me gerust voor het maken van een afspraak!