Tarieven

De genoemde prijzen van de coachtrajecten zijn gemaakt op basis van een pakketprijs. In het kennismakingsgesprek bespreken we welk pakket het beste bij jou en je situatie past.Het is altijd mogelijk het pakket naar behoefte aan te passen of uit te breiden.

De prijzen voor de Coach en Coffee sessies en voor de trainingen en workshops van Big Five for Life™ staan vermeld bij de informatie op de betreffende pagina.

Vergoedingen


Wist je dat er steeds meer mogelijkheden zijn voor (gedeeltelijke) vergoeding door je werkgever? Ook je persoonlijk opleidingsbudget gebruiken is een mogelijkheid! Via de belasting zijn er mogelijkheden voor het opgeven van de kosten als studiekostenpost en als je werkgever de kosten niet betaald kun je misschien meedoen met een bruto/netto regeling.
Vraag ernaar bij je werkgever of belastingdienst.

Ik maak coaching graag voor iedereen toegankelijk. Betaling in termijnen is daarom voor particulieren geen probleem. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Alle genoemde tarieven gelden niet voor organisaties en bedrijven. Op aanvraag verstrek ik graag een op maat gemaakte offerte.

Kennismakingsgesprek

Een kennimakingsgesprek bij Coach-Support is altijd vrijblijvend en gratis!

We verkennen je situatie en kijken of we een klik hebben met elkaar. Ook bespreken we de mogelijkheden en wederzijdse verwachtingen. Zijn we beiden positief? Dan gaan we de samenwerking met elkaar aan!

Persoonlijk Coachtraject Kort en Krachig

Compact, krachtig en helder. Bij dit pakket staan we vooral stil bij de "wie ben ik fase". Het is geschikt als je even een pas op de plaats wil maken. Door te vertragen en te focussen op wie je bent en waar je voor staat voel je hernieuwde energie en daadkracht. We testen je drijfveren en kijken naar je kwaliteiten, uitdagingen en valkuilen. Door het inzetten van bewezen effectieve methodieken krijg jij een heldere blik op jezelf. Daarna ben je klaar om zelf aan de slag te gaan met je inzichten.

Het traject bestaat uit:

- een kennismakingsgesprek van maximaal 1 uur
- 4 gesprekken van 1 tot 1,5 uur
- een drijfverentest
- eindrapportage

Kosten: 359 euro ex. BTW ( 434 euro incl. BTW)

Persoonlijk Coachtraject Verdiepend en Verankerend (extra voordelig!)

Dit pakket bestaat uit de "wie ben ik fase", aangevuld met "wat kan ik en wat wil ik". Vooral geschikt als je echt een stap wil zetten!  Eerst kijken we naar wie je bent, wat je belangrijk vindt. Waar kom je vandaan, waar sta je voor? Daarna gaan we kijken naar wat je kunt en wat je wilt bereiken. Welke hobbels kom je onderweg tegen? En wat ga je daarmee doen? Onderdeel hierbij is het maken van een duidelijk persoonlijk plan met doelen en acties. We zetten methodieken in om je te helpen deze acties ook daadwerkelijk op te pakken. Door de lengte van dit traject kun je echt de tijd nemen om je inzichten toe te passen in de dagelijkse praktijk. Dat zorgt voor een goede borging en echt resultaat!

 Het traject bestaat:

- een kennismakingsgesprek van maximaal 1 uur
- 8 gesprekken van 1 tot 1,5 uur
- een drijfverentest
- een persoonlijk plan met doelen en acties
- eindrapportage

Kosten: 659 euro ex. BTW (797 euro incl. BTW)