Mindful Walk

Verlang je naar een moment van rust en ontspanning in je drukke leven? 

Wil je leren om meer aanwezig te zijn in het hier en nu? 
Wil je je weer energiek voelen? 

Dan is de 3 of 5-weekse Mindful Walk cursus iets voor jou!

Het is een unieke kans om in een ontspannen sfeer praktische mindfulness te oefenen en tegelijkertijd te genieten van een heerlijke wandeling in de prachtige natuur.

Wat is Mindful Walk?

Mindful Walk is een combinatie van wandelen, mindfulness- en ademhalingsoefeningen. Het helpt je om je bewustzijn te vergroten, stress te verminderen en je hoofd en lijf te ontspannen. Tijdens de wandelingen leer je om volledig in het moment te zijn, zodat je écht kunt genieten.


Wat kun je verwachten?

Tijdens de cursus leer je verschillende mindfulness- en ademhalingsoefeningen die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Elke week zal er een andere focus zijn, waardoor je een breed scala aan tools en technieken tot je beschikking krijgt. 
Het is niet alleen een kans om op een no-nonsense manier praktische mindfulness aan te leren, maar ook om je lichamelijke gezondheid te verbeteren door lekker fysiek bezig te zijn.

Hoe kan ik me aanmelden?

De Mindful Walk cursus biedt je de mogelijkheid om wandelend praktische mindfulness te oefenen met aandacht voor een gezonde ademhaling. Of je nu nieuw bent in mindfulness of je vaardigheden wilt verdiepen, deze cursus biedt je de kans om te leren, te oefenen en te groeien. 

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan.
Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen!  

Als Mindful Run/Walk instructeur ben ik aangesloten bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: 

‘’Minder Stress, Meer Energie ’’