Minder Stress, Meer Genieten

Over Coach-Support

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en hun levensverhalen. Ik vind het fascinerend om te zien en horen hoe bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe dit hun levensweg heeft beïnvloed. Soms bewust, soms onbewust.

Zelf heb ik heel bewust de keuze gemaakt om een andere weg in te slaan. Jaren liep ik het gebaande pad. Als verpleegkundige begonnen. Daarna meewerkend leidinggevende geworden om vervolgens door te groeien naar een volledig leidinggevende functie in een ziekenhuis. Een prachtige werkplek en een mooie afwisselende baan!

Na een aantal jaren merkte ik dat ik er niet meer happy rond liep. Ik werd minder gemotiveerd en moe. Steeds meer onderdelen van mijn dagelijkse werk gingen me tegen staan. Toch ging ik gewoon door. Het kostte me nog een hele tijd om te ontdekken dat ik een stap moest zetten. Een stap uit mijn veilige omgeving. Een stap op een nieuwe weg. Vol onzekerheid, uitdagingen en groei. Een stap op de weg naar mijn eigen coach praktijk! Nu pas voel ik hoeveel energieker en meer ontspannen mijn dagen zijn.
 

Elke dag ben ik blij dat ik kan doen wat ik het liefste doe.

 

Door mijn ervaring, kennis en passie met elkaar te combineren kan ik het beste van mezelf laten zien en begeleiding en ondersteuning met resultaat bieden! In het bijzonder voor "Mensenwerkers". De helpers in onze maatschappij. Omdat zij het zo hard nodig te hebben om ook (en misschien wel juist) voor zich zelf te (leren) zorgen!


Ik combineer coaching en training  graag met het buitenleven en genieten. Dat zie je terug in het aanbod van mijn diensten en in de plek waar ik coach. Vanuit ontspanning is het makkelijker om bij de kern te komen. Bovendien is coaching dan meteen écht tijd en aandacht voor je zelf.


Dat is wat Coach-Support anders maakt!

Ik ben Maaike! Getrouwd en moeder van 3 kinderen in de puber/ jong volwassen leeftijd. We wonen in een fijn huis, aan een klein landweggetje tussen twee dorpen in. Ik hou van lezen, wandelen en het buitenleven.  Daarnaast ga ik er graag op uit met vrienden en ons gezin. 

Als coach ben ik helder, betrokken, direct en lach ik ook graag samen. Dat laatste geeft energie en werkt relativerend. Ik werk veel vanuit intuïtie, gebruik daarnaast bewezen effectieve methodieken en ben op actie gericht.  Persoonlijke ruimte en ontwikkeling is erg belangrijk voor me. 

Daar ligt dan ook mijn passie.

Ik ondersteun graag mensen om te (kunnen) worden wie ze zijn, in leven en werk!

Coach-Support helpt je om vol vertrouwen in jezelf, 

veerkrachtig en ontspannen in het leven te staan!

Coach-Support
Maaike van Rooijen
van Sminiaweg 11b
Haskerdijken
06 53638942
info@coach-support.nl

KvK 73977926

 

Coach-Support is aangesloten bij de NOBCO, beroepsorganisatie voor professionele coaches