Over Coach-Support

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en hun levensverhalen. Ik vind het fascinerend om te zien en horen hoe bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe dit het levenspad heeft beïnvloed. Soms bewust, soms onbewust.

Zelf heb ik heel bewust de keuze gemaakt om mijn pad te verleggen. Na jaren werkzaam te zijn geweest als verpleegkundig consulent en later als leidinggevende in de zorg, besloot ik mijn gevoel te volgen en mijn eigen praktijk te starten. Op deze manier kan ik het beste van mezelf laten zien en begeleiding en ondersteuning met resultaat bieden!

Ik richt me daarbij vooral op vrouwen in het hart van hun leven,  die op een of andere manier vast lopen en/of stress ervaren. Door mijn ervaring in zorg en onderwijs ligt daar mijn specialisatie. Beide werkgebieden ken ik goed, wat maakt dat ik me makkelijk kan inleven in de situatie en begrijp waar het over gaat. Mede daardoor is het contact al snel heel prettig, een belangrijke voorwaarde voor een effectief coach traject.

Over mij

Ik ben Maaike! Getrouwd en moeder van 3 kinderen in de puber/ jong volwassen leeftijd. We wonen in een fijn huis, aan een klein landweggetje tussen twee dorpen in. Ik hou van lezen, wandelen en het buitenleven.  Daarnaast ga ik er graag op uit met vrienden en ons gezin. 

Als coach ben ik helder, betrokken, direct en lach ik ook graag samen. Dat laatste geeft energie en werkt relativerend. Ik werk veel vanuit intuïtie, gebruik daarnaast effectieve methodieken en ben op actie gericht.  Persoonlijke ruimte en ontwikkeling is erg belangrijk voor me. 

Daar ligt dan ook mijn passie:
ik ondersteun graag mensen om te (kunnen) worden wie ze zijn, in leven en werk!