Over Coach-Support

 
Je hebt vast wel eens gehoord van de uitdrukking "Voel de angst, volg je hart en ga!". Het is een krachtige boodschap die ons aanmoedigt om angsten en belemmeringen onder ogen te zien, te luisteren naar wat onze harten ons vertellen en om moedige stappen te nemen in de richting van onze doelen en dromen. 

In Balans: Hoofd/Lijf/Hart

Balans speelt een belangrijke rol in dit proces. Balans tussen je hoofd, je lijf en je hart. Deze drie pijlers vormen de basis waarop Coach-Support is gebouwd.

Het hoofd staat voor onze gedachten, overtuigingen en percepties. Het is de rationele kant die analyseert, plant en problemen oplost. Soms kan ons hoofd echter overbelast raken door te veel informatie, druk of stress. Dit kan leiden tot angst, verwarring of bijvoorbeeld uitstelgedrag. Ik help je graag om je gedachten te ordenen, je overtuigingen te heroverwegen en je blik te verruimen. Ik leer je technieken om je hoofd rustig en helder te houden zodat je makkelijker beslissingen kunt nemen die écht bij jou passen.


Het lijf staat voor gezondheid. Een gezond en sterk lichaam kan helpen om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Daarom is het belangrijk om goed voor ons lichaam te zorgen. onder andere door regelmatige lichaamsbeweging af te wisselen met voldoende rust. Ik moedig je aan om naar je lichaam te luisteren en om af en toe even stil te staan.

 Zo kom je letterlijk en figuurlijk in beweging


Het hart symboliseert emoties, gevoelens, passies en intuïtie. Het is dat deel van ons dat lief heeft, verlangt en droomt. Soms is het best spannend om naar ons hart te luisteren uit angst voor afwijzing, falen of pijn. Ik help je graag om je hart te openen, je emoties te (h)erkennen en te voelen, en je passies te kennen en te volgen. Ik leer je om op je intuïtie te vertrouwen en moedige stappen te zetten in de richting van je dromen.

Ik geloof dat balans tussen je hoofd, je lijf en je hart essentieel is om obstakels te overwinnen, stappen te zetten, je dromen na te jagen én om te genieten. 

Dus: voel de angst, volg je hart en ga! 

Naam van je dienst

Gratis

Hai!

Ik ben Maaike.
 Getrouwd en moeder van 3 kinderen in de (jong) volwassen leeftijd. We wonen in een fijn huis, aan een klein landweggetje tussen twee dorpen in. Ik hou van lezen, wandelen en het buitenleven.  Daarnaast ga ik er graag op uit met vrienden en familie. 

Als coach ben ik helder, betrokken, direct en lach ik ook graag samen. Dat laatste geeft energie en werkt relativerend. Ik werk veel vanuit intuïtie, gebruik daarnaast bewezen effectieve methodieken en ben op actie gericht.  Persoonlijke ruimte en ontwikkeling is erg belangrijk voor me. Daar ligt dan ook mijn passie.

Ik ondersteun graag mensen om te (kunnen) worden wie ze zijn, in leven en werk!