Over Coach-Support

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en hun levensverhalen. Ik vind het fascinerend om te zien en horen hoe bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe dit het levenspad heeft beïnvloed. Soms bewust, soms onbewust.

Zelf heb ik heel bewust de keuze gemaakt om mijn pad te verleggen. Na jaren werkzaam te zijn geweest als verpleegkundig consulent en later als leidinggevende in de zorg, besloot ik mijn gevoel te volgen en na een gedegen opleiding mijn eigen coachpraktijk te starten. In het bijzonder gericht op mensenwerkers. Omdat die het zo hard nodig te hebben om ook (en misschien wel juist) voor zich zelf te (leren) zorgen!

Door mijn ervaring, kennis en passie met elkaar te combineren kan ik het beste van mezelf laten zien en begeleiding en ondersteuning met resultaat bieden!

Over mij

Ik ben Maaike! Getrouwd en moeder van 3 kinderen in de puber/ jong volwassen leeftijd. We wonen in een fijn huis, aan een klein landweggetje tussen twee dorpen in. Ik hou van lezen, wandelen en het buitenleven.  Daarnaast ga ik er graag op uit met vrienden en ons gezin. 

Als coach ben ik helder, betrokken, direct en lach ik ook graag samen. Dat laatste geeft energie en werkt relativerend. Ik werk veel vanuit intuïtie, gebruik daarnaast bewezen effectieve methodieken en ben op actie gericht.  Persoonlijke ruimte en ontwikkeling is erg belangrijk voor me. 

Daar ligt dan ook mijn passie:

ik ondersteun graag mensen om te (kunnen) worden wie ze zijn, in leven en werk!