Minder Stress, Meer Genieten

Tarieven

De genoemde prijzen van de coachtrajecten zijn gemaakt op basis van een pakketprijs. In het kennismakingsgesprek bespreken we welk pakket het beste bij jou en je situatie past. Het is altijd mogelijk het pakket naar behoefte aan te passen of uit te breiden.

Ik maak coaching graag voor iedereen toegankelijk. Betaling in termijnen is daarom voor particulieren geen probleem. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Alle genoemde tarieven gelden niet voor organisaties en bedrijven. Op aanvraag verstrek ik graag een op maat gemaakte offerte.

 

Vergoedingen


Wist je dat er steeds meer mogelijkheden zijn voor (gedeeltelijke) vergoeding door je werkgever? Ook je persoonlijk opleidingsbudget gebruiken is een mogelijkheid! Via de belasting zijn er mogelijkheden voor het opgeven van de kosten als studiekostenpost en als je werkgever de kosten niet betaald kun je misschien meedoen met een bruto/netto regeling. Vraag ernaar bij je werkgever of belastingdienst.


Kennismakingsgesprek

Een kennimakingsgesprek bij Coach-Support is altijd vrijblijvend en gratis!

We verkennen je situatie en kijken of we een klik hebben met elkaar. Ook bespreken we de mogelijkheden en wederzijdse verwachtingen. Zijn we beiden positief? Dan gaan we de samenwerking met elkaar aan!