Speciaal voor Zorg en Welzijn

Goed zorgen voor jezelf is voor iedereen een goede keuze. Maar zeker voor Professionals werkzaam in de Zorg en Welzijn sector.

Als je altijd alleen maar geeft, rent, alles oplost, pauzes skipt, thuis alles regelt, aan schooluitjes en verjaardagen denkt, dan gaat het soms ineens mis. Ik weet er alle van, heb het zelf jaren gedaan. Ergens houdt het op, met alle gevolgen van dien...

Gelukkig kun je ervoor zorgen dat het niet zo ver komt! Je kunt écht leren om eerder aan de bel te trekken, grenzen aan te geven, keuzes te maken, verantwoordelijkheid te delen en balans in je leven aan te brengen!

Ja, echt. 
Ook dat is "zorgen voor jezelf". Daar hoeft geen sauna, restaurant of middagje shoppen aan te pas te komen (mag natuurlijk wel :-))

Dat laatste maakt het misschien wat minder eenvoudig (was alles maar met een middagje shoppen op te lossen). Maar je hoeft het niet alleen te doen. Vraag gerust hulp. Ook al is dat bést lastig als je zelf altijd anderen helpt. 

Je kunt mij in ieder geval gewoon bellen/appen/mailen. Wat je maar wilt. Dan kijken we samen of ik iets voor je kan doen.

Ik hoor je graag!

Coach-Support helpt je om vol vertrouwen in jezelf, 

veerkrachtig en ontspannen in het leven te staan!

Coach-Support
Maaike van Rooijen
van Sminiaweg 11b
Haskerdijken
06 53638942
info@coach-support.nl

KvK 73977926

 

Coach-Support is aangesloten bij de NOBCO, beroepsorganisatie voor professionele coaches